O NAMA

“Orbita života” je mlada firma u okviru grupe Holdinga poznatih brendova “Orbit Handels GmbH” i “Orbit Long Life” sa sedištem u Cirihu, Švajcarska. Ova grupacija punih 20 godina uspešno radi na tržištu Evrope i Ekonomske unije okupljene oko Rusije i poznatog nemačkog brenda “Energetix” sa višedecenijskim internacionalnim stažom na svim kontinentima. Sve ove kompanije okupile su preko 100 000 saradnika oko svoje zajedničke misije zdravog načina života, i zahvaljujući njima, milioni zadovoljnih kupaca koriste proizvode ovih poznatih brendova.

Ova plemenita misija se kroz višegodišnju tradiciju razvila u brigu, ne samo o zdravlju cele porodice, već i o komforu i kulturi stanovanja. Tako je objedinjavanje ovih poznatih brendova u kompaniju pod nazivom “Орбита жизни” (srp. orbita života) proizašlo pre 15 godina u Moskvi, gde se i danas nalazi sedište firme koja okuplja preko 50 000 članova u svojoj prodajnoj mreži. Naša firma “Orbita života” sa svojim osnivačkim (roditeljskim) firmama ima višedecenijsko internacionalno iskustvo i finansijski potencijal koji garantuje sigurnost Vaše investicije.

Samo ime kompanije nas obavezuje da biramo samo najbolje. Za uložena sredstva ne dobijate samo stan kao Vašu porodičnu oazu, već možete biti sigurni da Vam sama lokacija daje sigurnost da ste novac uložili u nešto što će uvek imati vrednost, čak i mnogo veću od uloženog. Potvrda toga je i objekat u ulici Gablenerger Hauptstrasse 71 u centru Štutgarta, zaštićen kao kulturno istorisko dobro, čiji je investitor kompanja “LUKI Immobilien GmbH & Co KG”, a pripada Holding grupi u kojoj je i “Orbita života”. Poslovna koncepcija naše kompanije je bazirana na principu da na investicionim projektima u svoj tim okupljamo najstručnija imena u oblasti projektovanja, finansiranja, prava i real-estate-a, kao i u oblasti samog izvođenja građevinskih radova; Realizacija svakog projekta mora biti sigurna, kvalitetna i da zadovolji zahteve svih kupaca.

Upravo iz tih razloga ni u ovaj projekat nismo ušli bez uvažavanja želja i potreba građana grada Kragujevca, već smo angažovali dve najpoznatije internacionalne firme za konsalting “Cushman & Wakefield” i “CBRE Group”, koje su, u naše ime, izvršile istraživanje tržista. Cilj nam je da kvalitetom gradnje, pruženom uslugom i poverenjem koje svakim danom stičemo i ozbiljnim pristupom svom poslu budemo drugačiji od ostalih; Da omogućimo kupcima najoptimalniji odnos kvalitaeta i cene kvadratnog metra stana ili poslovnog prostora na najatraktivnijim gradskim lokacijama, uz garantovanu sigurnost njihove investicije.

Obzirom da je izgradnja objekta ”Orbita” u Ulici dr Zorana Đinđića delimično pokrivena projektnim finansiranjem banke “Eurobank”, zagarantovan je završetak objekta u predviđenom roku, a samim tim i bezuslovna sigurnost kupca. Sve uplate se vrše na namenski račun pod striktnim nadzorom banke. Ovakav partnerski odnos omogućava našim kupcima da dođu do svog stana iz mašte putem posebne linije stambenog kredita, po najpovoljnijim kamatnim stopama. “Orbita života” je kompanija koja se brine da kupci stanova i poslovnih prostora u svakom trenutku budu zadovoljni i sigurni da su kupovinom svoje nekretnine napravili pravu odluku.

Poštujemo rokove, gradimo kvalitetno, povoljniji smo od drugih, imamo profesionalan, ali i prijateljski odnos sa svim kupcima i partnerima, a sve sa ciljem da nakon useljenja ponosno možemo reći da je taj objekat izgradila “Orbita života”, da biste Vi zaista živeli na orbiti svog života.

PO MERI ŽIVOTA

Pronađite svoj idealan prostor u objektu koji nudi izuzetan kvalitet gradnje sa akcentom na savremene materijale, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti.

Stambeni prostor je osmišljen tako da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanove odlikuje funkcionalnost, osećaj privatnosti i udobnosti, odlična osvetljenost i vrhunski kvalitet završnih radova.

Opremljenost svih stanova podrazumeva korišćenje posebno selektovanih materijala i opreme visoko kvalitetnih renomiranih proizvođača.

Vaš novi dom je mesto gde su: fasadni zidovi izvedeni od termo bloka, a zidovi između stanova od akustičnog bloka; temoizolacija je izvedena od kamene vune, a zvučna izolacija postavljena je sa obe strane međuspratnih tavanica; prozori i balkonska vrata su od sedmokomornih PVC profila  sa aluminijumskom završnom obradom, integrisanim komarnicima i  roletnama; svi otvori zastakljeni su niskoemisionim trostrukim staklom punjenim argonom; završna obrada fasada izvedena je od savremenih i dugotrajnih materijala koji dodatno oplemenjuju objekat i daju mu luksuzan izgled; čista visina stanova je 2,90m; ugrađena sigurnosna i unutrašnja vrata vrhunskog su kvaliteta, sa čvrstom ispunom i prirodnim furnirom kao završnom oblogom; ugrađen je hrastov tarket najvišeg kvaliteta, odnosno italijanska keramika kao završna obrada podova i zidova u kuhinjama i kupatilima; u kupatilima i toaletima izvedeno je i podno grejanje; priprema tehničke vode i grejanje kompletnog prostora obezbeđeno je uz pomoć gasnih kombi bojlera, sa mogućnošću daljinskog upravljanja pametnim telefonima. U objekat, koji je od ulice udaljen 7m, gde je smešten pažljivo dizajniran trg, stanari ulaze beskontaktnim načinom otključavanja ulaznih vrata i svi stanari koriste sistem jednog ključa; u ulaznom holu moderno je opremljen prostor za druženje stanara; na svim pešačkim i kolskim prilazima objektu ugrađeni su grejni kablovi, a kompletan parter i objekat osvetljeni su dekorativnom rasvetom;  objekat ima putnički i teretni lift, a u okviru podrumske etaže, osim prostrane garaže smešten je i prostor za rekreaciju stanara; u unutrašnjem dvorištu površine 4 ara nalazi se posebno dizajnirani prostor za igru dece sa tartan podlogom, zelene povšine, letnjikovac, roštilj, kutak za kućne ljubimce. 

ORBITA

Nova dimenzija života

TOP